• Je WordPress Website in Halloween stemming, zo kan dat!

  oktober 20, 2019
 • Halloween, het griezelfestijn op de avond van 31 oktober is weer in aantocht. De tijd van Michael Jackson’s Thriller, slechte horrorfilms en bebloede verpleegsters. De laatste jaren is Halloween steeds populairder geworden in Nederland. Natuurlijk wil je op het web meedoen met de griezelsfeer. Gelukkig bestaan er Halloween plug-ins en thema’s die je website in een handomdraai een griezel tintje geven.

 • Maak kennis met een aantal Halloween Worpress Plugins

 • Plugin Halloween Pop-Up Card


  Deze premium plug-in door AA-team voegt een welkomsbericht toe aan je website in het Halloween thema. Schattige spinnetjes, een spookje en een vleermuis decoreren je gepersonaliseerde bericht.

  Verder is het mogelijk om het lettertype aan te passen, een griezel muziekje toe te voegen, en in te stellen op welke pagina’s de pop-up card getoond wordt. Dit alles kan geregeld worden via een gebruiksvriendelijke customiser. 

  Klik hier om de plug-in te bekijken.

 • Plugin Halloween Countdown


  Om de anticipatie voor Halloween nog verder op te bouwen kan een aftelklok natuurlijk niet missen. 

  Met deze plug-in wordt een simpele timer aan je pagina toegevoegd die aftelt naar Halloween.

  De plug-in is simpel en hands-off. Geen instellingen, niets extra’s in je database. Gewoon een simpele leuke toevoeging aan je website. Alles wat je hoeft te doen is de shortcode aan je post toevoegen.

  Klik hier  om de timer toe te voegen