• WordPress websites laten maken in Amsterdam

 • Als startende ondernemer komt er veel op je af. En dan wil je ook nog graag een mooie Wordpress website laten bouwen. Sophie websites laat je binnen no time online stralen.

 • Slim Wordpress design dat bij je past

  Bij Sophie Websites staat wat jij wil én wat jouw klant wil voorop.

  Een website bouwen met WordPress doen we dan ook met een uitgebreide intake om alles boven tafel te krijgen. En ja, daar hoort ook huiswerk bij: het is belangrijk dat je zelf gaat nadenken wat je precies wilt en wat er nodig is.

  Zo zorgen we samen voor een slim design / ontwerp dat helemaal bij jou en je business past. Dat voorkomt dat je achteraf ontevreden bent, of aanpassingen met extra kosten krijgt.

 • “Ik wist niets van websites en had aardig wat noten op mijn zang. Dat heb jij weten te vertalen in een site die iedereen mooi, helder en snel vindt.”

  Paul Parinussa

 • Goed vindbare WordPress website

  De vindbaarheid van je site wordt onder andere bepaald door de techniek. Met een WordPress website zit je dan in ieder geval goed.

  Bovendien zorgt Sophie dat je website technisch tip top in orde is voor Google. Zo weet je zeker dat dit geen hobbel/probleem is voor je vindbaarheid.

  Wil je meer uit je WordPress website halen, dan is het mogelijk om een zoekwoorden analyse te laten doen en/of speciale webteksten te laten schrijven.

  lees verder over zoekwoorden en webteksten

 • Duidelijke uitleg in gewone-mensen-taal

  Veel webbouwers klinken ongeveer zo: uw users centraal in het interactiedesign… gebruik onze agile scrummethode… heatmaps voor conversie optimalisatie... Maar Sophie niet!


  Er komt al genoeg kijken bij een eigen WordPress website, van het kiezen van een domeinnaam tot het regelen van een goed hostingpakket. En dan heb je zeker geen behoefte aan gegoochel met technische termen.

  Sophie helpt je met de technische zaken van je site en bij alles krijg je uitleg in gewone-mensen-taal. En is iets niet duidelijk? Geen vraag is te gek of te veel.

 • “Dank voor je heldere uitleg. Het is gelukt! Dankzij jou krijg ik weer plezier in mijn website.”

  Marloes Bouwmeester, De succesvolle introvert

 • Makkelijk zelf je Wordpress website aanpassen

  Als je Wordpres site af is, wil je hem natuurlijk makkelijk zelf bijhouden of aanpassen. Met een Sophie website is dat geen probleem.

  Een Wordpress website laten maken bij Sophie, betekent namelijk dat je site werkt met Frontend Themes.* Hiermee kun je makkelijk je pagina’s indelen en vormgeven door middel van klikken en slepen. Of met een Divi theme die met drag en drop blokken werkt. Wat het beste bij jou past.

  Je Wordpress website opzetten doe je direct aan de voorkant van je site en daardoor zie je meteen wat je doet of aan de achterkant in het Wordpress cms, de keus is aan jou. Hierdoor is een WordPress website nóg eenvoudiger in gebruik en heb je zelf geen technische kennis nodig.

  * Dit zijn thema’s met de nieuwste techniek: een ingebouwde front end editor, een pagina opbouw met blokken.

 • Begeleiding van A tot Z door WordPress specialist Sophie

  Vanaf het begin tot het eind van het project krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. Na het intakegesprek maken we samen een planning en krijg je 1 of 2 voorbeelden als basis-opzet.

  Aan de hand van jouw feedback gaat Sophie aan de slag voor jou WordPress bouwer. We hebben wekelijks overleg over je website: korte lijntjes, snel schakelen en doorgaan tot jij tevreden bent.

  En om het helemaal compleet te maken / als klap op de vuurpijl, krijg je aan het eind een stoomcursus werken met WordPress. Kun je daarna lekker zelf met je site aan de slag.